Execuția

Execuția lucrărilor de alimentare cu gaze naturale, recepția și punerea în funcțiune

Ginicon S.R.L. este autorizată A.N.R.E. și DISTRIGAZ SUD pentru proiectare, execuție, recepție, punere în funcțiune, service, verificări și revizii tehnice periodice ale instalațiilor de gaze naturale, atât în București cât și în alte orașe din țară.
Oferim clienților noștri servicii complete de proiectare și execuție a instalațiilor pentru utilizarea gazelor naturale în apartamente, case, sedii de firme sau instituții. De asemenea, executăm proiectarea și execuția instalațiilor de separare a consumului de gaze precum și montajul contoarelor pasante și a celor fiscale.

Orice cerere este trată în aceeași zi!

Puteți să ne dați detalii despre proiectul dvs. pe adresa de email: doru_gaz@yahoo.com sau ne puteți contacta la numărul de telefon +4(0) 722 454 592.

  • Execuția lucrărilor de alimentare cu gaze naturale: în execuția lucrărilor în conformitate cu documentația avizată de Distrigaz Sud, se ține cont de etapele tehnologice și de posibilitățile beneficiarului de a asigura frontul de lucru.
  • Recepția lucrărilor de alimentare cu gaze naturale;
  • Punerea în funcțiune a instalației de alimentare cu gaze naturale.

Ultimele două etape se pot comasa într-o faza unică și prin care se realizează practic scopul propus: alimentarea cu gaze naturale a imobilului.

Pentru detalii contactati expertul nostru Doru Trifan.

Cautați-ne in lista oficiala a instalatori autorizati in domeniul gazelor naturale AICI [cautați « Trifan Doru »]

Ne recomanda clientii nostri: Hornbach,  Alpha Bank, Mazda, FanCourier, Poliția Municipiul Sebeș …

Citeste mai mult