Despre noi – Firma de instalații gaze

S-a constatat că între 50% și 60% dintre proiectele care utilizează tehnologiile gazelor sunt sortite eşecului. Această lipsă de satisfacție are drept cauză depășirea costurilor cu 20% în medie şi a termenelor de predare cu 40%. De asemenea, de cele mai multe ori, rezultatul final nu corespunde decât parţial cerinţelor iniţiale ale clienților.
Echipa noastră are ca obiectiv principal creşterea constantă a calităţii livrabilelor şi satisfacţia clienţilor pentru orice servicii în domeniul instalațiilor de gaze naturale.

Ginicon S.R.L. este autorizată A.N.R.E. și DISTRIGAZ SUD pentru proiectare, execuție, recepție, punere în funcțiune, service, verificări și revizii tehnice periodice ale instalațiilor de gaze naturale, atât în București cât și în alte orașe din țară.

De peste 35 de ani, inginerii nostri, oferă clienților servicii complete de proiectare și execuție a instalațiilor pentru utilizarea gazelor naturale în apartamente, case, sedii de firme sau instituții.

De asemenea, executăm proiectarea și execuția instalațiilor de separare a consumului de gaze pentru mai multe focuri (aragaz și centrală termică).
Executăm și montajul contoarelor pasante și a celor fiscale.

Devenind client beneficiați de:

  • rapiditate în stabilirea soluției de alimentare cu gaze naturale atât pentru rețele exterioare cât și în clădiri, indiferent de gradul de complexitate al acestora;
  • rapiditate în intomirea, prezentarea și susținerea unei oferte de preț pentru client persoană fizică sau societate comercială (răspuns garantat în aceeași zi);
  • organizarea execuției lucrărilor de instalații gaze naturale;
  • consultanță în domeniul gazelor naturale, asigurând cele mai bune soluții tehnice și în același timp economice, indiferent de gradul lor de complexitate;
  • organizare logistică șantier;
  • coordonare șantier.

Contact:
Doru Trifan
Mail: doru_gaz@yahoo.com
Telefon: 0722 45 45 92

Cautați-ne in lista oficiala a instalatori autorizati in domeniul gazelor naturale AICI [cautați « Trifan Doru »]

Ne recomanda clientii nostrii: Hornbach, Alpha Bank, Mazda, FanCourier…

Citeste mai mult despre Clienți & Certificari